De praktijk waar de mens
centraal staat!

Algemene fysiotherapie

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Sweder van Zuylen zijn de specialisten in beweging en helpen u graag snel van uw klachten af.

WANNEER NAAR EEN THERAPEUT

Wanneer u in het dagelijks leven of tijdens het sporten wordt belemmerd in het bewegen, kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht. Klachten worden veroorzaakt door een verstoring in het functioneren van spieren, pezen, banden en/of gewrichten, of zoals we dit noemen het houdings- en bewegingsapparaat. Deze verstoring wordt vaak veroorzaakt doordat de verhouding tussen wat u doet en wat uw lichaam aankan niet klopt. Dit kan zijn gekomen door werk(houding), sportblessure, stress, ziekte of het ouder worden van het lichaam.

Maak een afspraak bij ons

WAT WIJ KUNNEN DOEN

Onze fysiotherapeuten werken doelgericht door samen met u te kijken naar uw persoonlijk situatie, verwachtingen en wensen. Hiervoor wordt een behandelplan opgesteld. Vaak bestaat dit uit het geven van adviezen en oefeningen om ook zelf actief aan uw herstel te werken, zodat u weer beter kunt bewegen. Daarnaast kan ook gebruik gemaakt worden van manuele verrichtingen als massage van spieren, mobiliseren van gewrichten, dry needling of medical taping.
Het kan zijn dat u door meerdere therapeuten wordt behandeld. Dit komt omdat iedereen zijn eigen expertise heeft en we op deze manier zo effectief mogelijk aan uw herstel werken.